РЕШЕНИЕ: Петър Колев остава треньор на Берое

Вижте подробности

РЕШЕНИЕ: Петър Колев остава треньор на Берое

Петър Колев се очаква да изведе днес отбора на Берое за първа тренировка за седмицата. Както е известно, след равенството в Монтана (1:1) доскорошният помощник при заралии обяви, че напуска, защото не е получил благословията на Димитър Димитров. Сега изглежда ще има нов обрат, пише "Тема Спорт".


Херо бе освободен преди визитата на "Огоста", а Колев трябваше да довърши сезона в екип с Ивко Ганчев, Слави Жеков и Пламен Липенски. В неделя Димитров разпространи открито писмо, в което нападна остро своя доскорошен асистент под Аязмото, като засегна и някои ръководни фактори, свързани с Берое.


Спортният директор на "зелено-белите" Валентин Грудев обяви, че Петър Колев има договор с клуба, който трябва да изпълни, и че очаква във вторник специалистът да изведе отбора за тренировка. Според приближени до двете страни днес Колев ще направи точно това и се очаква да продължи да е старши треньор.


Все пак има минимална вероятност Петър Колев да удържи на думата си и да не се появи. Тогава до края на кампанията начело на заралии ще са Ивко Ганчев и Слави Жеков.


Грудев разкри, че Берое ще смени политиката - ще намали заплатите на чужденците и ще залага основно на български играчи, предимно по-млади, и свои кадри.


За един от ветераните - вратаря Душан Перниш, под Аязмото се надяват, че ще успеят да го разубедят в намерението му да сложи край на кариерата си. Словашкият страж е измъчван от дискова херния, но заради големия си опит и отдаденост в Берое ще се опитат да го накарат да остане поне до зимата. Самият Перниш, който хвана дузпа в Монтана, обяви след мача, че възнамерява да прекрати кариерата си.

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки