Саша Симонович: Предстои ни тежък мач в Самоков срещу сериозен отбор

Вижте какво каза треньорът на Беласица преди визитата

Саша Симонович: Предстои ни тежък мач в Самоков срещу сериозен отбор

През седмицата старши треньорът на мъжкия отбор на ОФК Беласица (Петрич) Саша Симонович заложи на тактико-технически и наблегна най-вече на изчистване на грешките, допускани в досега изиграните мачове за първенството.

Първа тренировка с отбора направи и Симеон Бояджиев, който заради контузия не взе участие  в изминалия мач срещу Перун Кресна в Микрево.

На два пъти той пропътува разстоянието до Пловдив, където му бе оказана медицинска помощ от лекаря на местния Локомотив. 

Възможно е той да попадне в групата от 18 футболисти срещу Рилски спортист Самоков. След наказание се завръща Александър Смилков, който не взе участие в последните три мача на отбора на Беласица.

Наставникът на петричкия тим Саша Симонович е силно от назначаването на главния съдия Димитър Димитров да ръководи този мач в Самоков.

„Този човек ни съсипа през есента в Ботевград, а по-късно и в Кюстендил срещу едноименния тим. Дано в събота да бъде обективен в отсъжданията си и да остави двата отбора да играят на терена“, посочи Симонович пред кореспондент на Novsport.com.

„Срещу нашия отбор по известни причини скачат всички останали тимове от групата. Очаквам и този път да бъде така в Самоков. Това го казвам на нашите футболисти, за да могат да играят сериозно, отговорно и мобилизирано, ако искат да излязат с чест от двубоя”, допълни наставникът на Беласица.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки