Футболистът на Беласица Айвън Ангелов започва в Локомотив Пловдив

"Ако се играеше по честен път, Беласица щеше да бъде във втора лига от следващото първенство", заяви той

Футболистът на Беласица Айвън Ангелов  започва в Локомотив Пловдив

 19 годишният Айвън Ангелов , който облече фланелката на Беласица през пролетния дял на първенството на ЮЗ трета лига, има предложение на 14 юни да стартира с мъжкия отбор на Локомотив Пловдив. Самият футболист сподели следното: „Не съм се разделил официално с отбора на Беласица Петрич. Много ми е мъчно, че този добър отбор, изграден от качествени футболисти, не успя да стане член на втора професионална лига. Всички отбори, особено кандидатите за първото място, скачаха срещу нас както на терена, така и извън него, с  известни методи , само и само ние на не сме на върха на таблицата.

Ако се играеше по честен път, Беласица щеше да бъде във втора лига от следващото първенство, и с този колектив  и може би с още няколко души нови колеги щеше да играе успешно в професионалния футбол. Лично на мен, също и на колегите, ние много мъчно, че нещата не се случиха. На 14 юни трябва да се явя на първата тренировка на стадион Лаута  в колегите от Локомотив Пловдив. Това стана след уточнение между мениджъра ми Георги Петров и старши треньора на Локомотив Пловдив Александър Тунчев.

Ще направя всичко възможно да покажа това ,което съм научил в школите на Литекс Ловеч и Левски София и това с мъжкия отбор на ОФК Беласица, за да стана член на пловдивския елитен клуб”, сподели Айвън Ангелов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки