Капитанът на Дания спасил Ериксен, Лукаку с трогателно послание

„Кристиан, обичам те“, каза нападателят, а Ериксен получи 'Звезда на мача' срещу Финландия

Капитанът на Дания спасил Ериксен, Лукаку с трогателно послание

Датският капитан Симон Кяер най-вероятно е спасил живота на Кристиан Ериксен.

Той изтича до съотборника си, стабилизира го по гръб и започна да му дава първа помощ.

Едва след това дойдоха лекарите, които го интубираха и след това стабилизираха играча, преди да бъде изнесен от терена.

Халфът на Дания колабира в края на първото полувреме на срещата с Финландия и се наложи да му бъде правен сърдечен масаж директно на терена.

В крайна сметка той бе откаран в болница, а по-късно бе потвърдено, че е в стабилно състояние и му се правят допълнителни изследвания.

След края на двубоя, който Финландия спечели с 1:0, от УЕФА обявиха, че наградата "Звезда на мача" отива именно при датския национал.

От Европейската централа също така пожелаха бързо възстановяване на полузащитника на Интер, докато неговият съотборник в Милано Ромелу Лукаку заяви, че му е било много трудно да играе в мача между Белгия и Русия заради ужасяващият инцидент.

„Бях уплашен, сърцето и душата ми бяха с Кристиан. Мислите ми още са с него. Надявам се той да е добре. Плаках много преди мача. Беше трудно да се концентрирам. Останалите играчи също бяха повлияни от случилото се. Прочетох, че той е вън от опасност и се надявам скоро да бъде напълно възстановен и в добро здраве. Радвам се за победата, но мислите ми са с Кристиан", каза белгийският таран, след като вкара два гола за успеха с 3:0 над Русия.

След като откри резултата, Лукаку се приближи до една от камерите и отправи послание към Ериксен:

„Кристиан, обичам те!“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки