В Румъния се сетиха, че Диксън е бил и там

Левски реди контрола с бивш отбор на Живко Миланов

В Румъния се сетиха, че Диксън е бил и там
Кандидатът за спасител на Левски Джо Диксън впечатлява не само родните медии и запалянковци, но и тези на Балканите. 

В Румъния най-после се сетиха, че той се е подвизавал и при тях. Един от многото отбори в кариерата му е Глория Бизау. 

Където обаче не успяха да разкрият много неща за него. Ако не се брои, че е бил за около година в школата, а след това се мести в Турция, където се пробва първо в Карталспор, а след това и във Фенербахче. 

Иначе преди няколко дни комшиите хвърлиха бомбата, че Левски бил предлаган на Джиджи Бекали, но босът на ФКСБ не проявил интерес към придобиването на акциите на „сините“.

Междувременно стана ясно че Левски може да се изправи срещу бивш тим на Живко Миланов. 

Столичани редят контрола с кипърския АПОЕЛ в Правец, ако всичко е наред и заминат на подготовка там, посочва „Мач Телеграф“. 

От „Герена“ имат планиран лагер в балканското градче, който се превърна в традиционен за тях в последните години. На този етап обаче не е ясна датата.

Иначе кипърците идват там през юли. Мястото е избрано от треньора Савас Пурсайтидис. Той два пъти е бил за подготовка в Правец с бившия си отбор Неа Саламина.

Желанието на ръководството на АПОЕЛ е играчите да се изправят срещу силни български тимове, за да може да си върнат титлата от вечния съперник Омония. Миналото първенство бе кошмарно за „синьо-жълтите“. а същото важи за гранд.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки