ДОГОВОРЕНО: Излъчват директно мачовете на Локо (Пд) със Словачко

„Благодарим ти за последната дузпа и 66-ата секунда“, пишат за Чико „черно-белите“ фенове

ДОГОВОРЕНО: Излъчват директно мачовете на Локо (Пд) със Словачко

Диема спорт ще излъчи пряко мачовете на Локомотив Пловдив срещу Словачко от втория квалификационен кръг за Лигата на конференциите.

Първата среща на "Лаута" е на 22 юли, а реваншът в Чехия е седмица по-късно - 29 юли.

Диема спорт даваше срещите на смърфовете в Европа и предишните два сезона, когато те играха със Спартак Търнава и Страсбург през 2019-а и с Тотнъм миналата година.

Досега в историята си Локо не е играл в Европа в три поредни кампании. От вчера смърфовете са на лагер в Боровец. Вчера те направиха първа тренировка там следобед. Във вторник е първата контрола срещу Септември Симитли.

Днес ще стане ясно дали тя ще е в Самоков или в Ковачевци. Снощи не се появи чаканият на проби молдовски централен защитник Артур Крачун. 21-годишният бранител трябва да се появи днес. Тази седмица се чака и още един иностранец, който да подсили Локо.

Междувременно фенгрупата The Magic of Plovdiv, съставена от привърженици на Локомотив Пловдив, благодари на Момчил Цветанов за престоя му на "Лаута".

Повод за реакцията на феновете бе информацията, че Властелина на купите ще продължи кариерата си в Южна Корея. Той има 6 трофея - 2 с черно-белите, 2 с Литекс, 1 с ЦСКА, 1 със Славия.

Цветанов изигра 85 мача с екипа на Локомотив, в които отбеляза 5 гола. Най-паметните с негово участие моменти за феновете безспорно са победната дузпа във финала за купата срещу ЦСКА през лятото на 2020-а, както и голът в 66-ата секунда срещу Ботев Пд при рекордната в историята на градското дерби победа с 6:0.

"Благодарим ти за последната дузпа! Благодарим ти за 66-ата секунда! Благодарим ти за всеки един момент, който изживяхме заедно! Завинаги оставаш в сърцата ни!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки