Фийни: Не предадох родината пред Ясен Петров

„Имах среща с него в момента, когато стана ясно, че България и Северна Ирландия са в една група за Мондиал 2022“

Фийни: Не предадох родината пред Ясен Петров

„Смешно е, но имах среща с Ясен Петров в момента, когато стана ясно, че България и Северна Ирландия са в една група за Мондиал 2022.“

Това обяви мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни пред The Athletic.

„Страхотен играч за своето време, имахме приятен обяд. Уверих се обаче, че не съм предал родината си“, посочи той и разкри, че в началото е бил шокиран от гледката, която е заварил в Благоевград - над 30 играчи и липсата на план за подготовка, но постепенно е успял да се справи с обстановката.

„Казах, че всеки, който не е в моя влак, то ще изпадне от него“, продължи Фийни и се похвали със селекцията, която са направили в Пирин, но призна, че има нужда от поне още три класни попълнения.

„Залагаме на качеството, а не на бройката“, категоричен бе той. Фийни разкри също, че е използвал карантината, за да разучава нови футболни схеми и да разузнава играчи.

„Уорън се справя отлично. Дълго време бе без работа, но сега съм доволна, че има такава и може да изхранва семейството си. футболът не е толкова бляскав, колкото си мислят някои, особено в долните лиги“, обяви пък съпругата му Кейти в медийна изява. Тя се грижи за четирите им деца в Белфаст, а освен това е и зам.-директор на училище.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки