Кокала: Сираков трябва да има решение, защото Левски е голям клуб!

„Живко Миланов има желание за работа, трябва да разчита на юношите“

Кокала: Сираков трябва да има решение, защото Левски е голям клуб!

„За мен не е нещо ново да съм на „Герена“, аз съм израснал тук.“

Това каза Емил Велев, след като воденият от него отбор на Левски (Лом) направи равенство 1:1 със „сините“ от стадион „Георги Аспарухов“.

„Стана хубава контрола. Нещата, които исках да видя, до голяма степен се осъществиха. Знаете, че на този етап резултатите не са толкова важни, но никой не иска да губи. Всеки спечелен мач е бонус и самочувствие. Първо ще искаме да се стабилизираме във Втора лига. Това е засега основното. Търсим играчи на почти всички постове, но трябва да са качествени“, посочи Кокала.

„Левски трябва да разчита на школата и на юношите си. Видяхме, че игра само един чужденец – Бари, което е похвално. Има доста добри играчи. Второто полувреме почти само те играха. Има и обективни причини, тъй като ние водим тежка подготовка.“

„Мисля, че Сираков трябва да има решение, което трябва да се види в следващите дни и седмици. Знаем, че не е лесно да се намират спонсори и пари, но Левски е голям клуб и може би трябва много по-голямо старание, за да се намерят всички тези неща. Виждам, че Живко Миланов има желание за работа. Иска отборът да му е добър, но както и той казва – тази голяма неяснота го притеснява, както и играчите. Но футболистите са за това – да дават максимума от себе си“, коментира Велев.

„Нашият клуб има определен бюджет, който не трябва да надхвърляме. Затова търсим перспективни футболисти. Съобразяваме се. Бюджетът не е безкраен, има лимит. Приятно съм изненадан и от кмета на Лом, и от баща му. Теренът е в перфектно състояние. Има всички условия футболистите да дават максимума от способностите си и да побеждават.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки