ПОТВЪРДЕНО: Ботев и Неделев се разбраха

Утре Зингаревич официално ще придобие клуба

ПОТВЪРДЕНО: Ботев и Неделев се разбраха

 Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Даниел Сереиод обяви, че утре руският бизнесмен Антон Зингаревич официално ще придобие клуба.

 
Испанецът разкри, че "канарчетата" са се разбрали с халфа Тодор Неделев, като договорът официално ще бъде подписан, след като собствеността на клуба бъде сменена. 
 
"Разбрахме се с Тодор Неделев и очакваме подписването на новия договор съвсем скоро, когато сделката по придобиването на акциите ще бъде завършена. След нея ще подпишем договора с Тодор и ще го представим на феновете на Ботев така, както заслужава. Не мога да разкрия колко получават играчите в Ботев, но информацията, появила се в медиите през последната седмица, че ще получава 20 000 евро на месец, не отговаря на истината".
 
"Всички документи за сделката с Антон Зингаревич са подписани и готови. Изчакваме само последната регистрация, която трябва да се случи утре, вторник. Тогава сделката ще бъде финализирана".
 
"Да, дадох интервю за испанска медия, но не съм казвал, че играчи на Ботев получават по 180 000 евро годишно. Споделих, че има такива играчи в България. Никой в Ботев не получава 180 000 на година. Имах предвид, че толкова получава един добре платен играч на пазара в България", каза Сереидо пред "Спортал".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки