Десподов: Една контраатака и ги наказахме, това е нашата сила (ВИДЕО)

„Сега е важен мачът за Суперкупата с ЦСКА, после ще мислим за Мура“

Десподов: Една контраатака и ги наказахме, това е нашата сила (ВИДЕО)

"Шахтьор затваряше добре пространствата между линиите през първото полувреме и не успяхме да създадем много положения. През второто обаче - една контраатака и ги наказахме, това е нашата сила!"

По този начин Кирил Десподов коментира успеха на Лудогорец над Шахтьор (Солигорск) с 1:0.

Именно българският национал реализира единственото попадение в реванша, след който „орлите“ се класираха за втория квалификационен кръг на Шампионската лига с общ резултат 2:0 и ще срещнат словенския Мура.

„Планът беше да бъдем търпеливи и дисциплинирани. Ние контролирахме мача през цялото време. Чакахме да се оголят малко и ги наказахме на контраатака, което е нашата сила. Можем да изненадаме всеки един отбор“, заяви Десподов.

„Ако противникът иска да се надиграва, ще бъде отворен мачът. Противникът знаеше, че ако минат една, две, три топки, ще реализираме. Затова затваряше много добре. Всеки един гол е важен. Благодаря на Каули, а също така и на Кахлина, който чу какво му викаме и хвърли бързо топката“, допълни той, а после бе помолен да коментира предстоящия в събота мач за Суперкупата на България срещу ЦСКА.

„Днес ще се порадваме на победата и от утре ще мислим за двубоя в събота. Няма да е лесен мач, финал е и ще се хвърлим. Важното е да се подготвим за мача с ЦСКА, а после ще мислим за Мура.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки