Гонзо: Локомотив ще набави нужните футболисти, но търсим качество

"Отборът е готов за Словачко", каза Георги Иванов

Гонзо: Локомотив ще набави нужните футболисти, но търсим качество

 Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов говори преди утрешния мач от Лига на конференциите срещу Словачко. Гонзо обяви, че отборът е готов. Той допълни, че "смърфовете" ще имат още нови попълнения.

 
"Спокойни сме, готови сме за мача и се надяваме на добър резултат преди реванша. Ситуацията е спокойна след промените в ръководството. Отборът не го касае, а те са за доброто на Локомотив. Футболистите не би трябвало да са повлияни", заяви Иванов пред "Дарик".
 
"Ако някой каже, че знае как ще изглежда в първия официален мач, ще излъже. Надявам се момчетата да намерят нужната мотивация, така че да отстранят Словачко. Напрежението е по-голямо в първия мач от евротурнирите. Мисля, че имаме опита да се справим с него. За трета година все пак участваме в евротурнирите", допълни той.
 
"Всеки от новите е привлечен, защото има качества. Ще им трябва време да намерят синхрон с отбора. На подготвителния период имахме проблеми, но контролните мачове са различни от официалните. Подготовката е тежка. Всеки различно поема натоварванията. Отборът е подготвен да изиграе мача на високо ниво".
 
"Не смятам, че е проблем това, че треньорът няма да има голям избор. Трансферният прозорец е отворен. Общо шест футболисти взехме. Трябва ни нападател и човек на фланга. Тези неща стават бавно. Който вземем, ще е при нас минимум една година. Не избързваме. Локомотив ще набави нужните футболисти, но търсим качество".
 
"Знам за футболистите, към които има интерес. Все пак тези футболисти (Георги Минчев, Бирсент Карагарен и Димитър Илиев) показват добра игра последните две години и всеки дали от чужбина, или България, иска тези играчи. В крайна сметка всеки футболисти с договор има цена, която клубът определя. Ако някой даде парите, които клубът иска, те ще бъдат пуснати. За момента няма конкретни оферти. Всичко в медиите са спекулации. Когато пристигне оферта, Локомотив е готов да преговаря".
 
"Нямаме здравословни проблеми, което е радващо. Само Карагарен е наказан. Последно картотекирахме Милош Петрович и Олексий Биков, така че отборът ще е в пълен състав, готов за мача. Всеки резултат в полза на Локомотив ще ни даде предимство. Не искам да коментирам цифрово изражение като краен резултат. Това е турнирен мач и трябва да сме предпазливи. Нищо не се решава в този мач".
 
"Феновете на Локомотив винаги са подкрепяли отбора си, не се съмнявам ни най-малко, че всеки в Пловдив ще подкрепи отбора. Нямам съмнение в нашите фенове. Най-важно е да ги накараме с игрите си да идват на стадиона. Всеки иска да побеждава отбора му", каза още Гонзо.
Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки