Любо Пенев изригна: Хора от ЦСКА работят срещу клуба! (ВИДЕО)

"Психиката ми е силна", заяви треньорът на "червените"

Любо Пенев изригна: Хора от ЦСКА работят срещу клуба! (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори на пресконференция пред мача от Лига на конференциите срещу Лиепая. Ел Голеадор увери, че е успял да вдигне отбора след погрома с 0:4 от Лудогорец.

Специалистът обяви още, че според неговите наблюдения в ЦСКА има хора, които работят срещу клуба.

"Отборът е вдигнат след мача за Суперкупата и тренира много добре с голямо настроение. Очаква се с нетърпение утрешния двубой за Европа. Всяка една тренировка за нас е важна. Днес в 19:00 часа имаме още една тренировка. До началото на мача остават почти два дни. Не искам да казвам кой ще е на линия и кой не. Стремим се всички, които е възможно да вземат участие, да са на линия", започна Пенев.

"Стигна ми времето да поправим грешките. Ние играхме слабо срещу Лудогорец. Това е факт и е време да коригираме грешките си. Не е невъзможно да има промени в стартовия състав, искам да мине днешната тренировка. До утрешния мач има много време. Не мисля, че трябва да коментирам публично от какво трябва да се пази ЦСКА. Не е редно. Както аз чета чуждата преса, сигурен съм че и противникът чете нашата. Ние никога не трябва да подценяваме нито един съперник - силен, слаб, няма значение".

"Аз работя много спокойно и без напрежение. Аз съм със силна психика. Каквото и да се пише за, мен не ми влияе. Пишат се простотии от хора, които не ме познават. Това, което се публикува, според мен е целенасочено и е ориентирано към съблекалнята, така че да се повлияе на някой футболист и той да не играе на 100%. На 4-5 дена излизат различни статии по повод промени в нашия щаб", заяви треньорът на ЦСКА.

"Искам ясно и точно да кажа, че Кирил Динчев, един от помощник треньорите, ми се обади преди 10 дена и каза, че иска да напусне. Няма проблем, казах му да дойде и да си вземе довиждане с футболистите. Ние продължаваме да работим. Аз съм треньор и се занимавам с това да тренирам футболистите. Нямам правомощията да уволнявам който и да е в клуба. Това е истината. Пожелахме си успех. Не мога да накарам абсолютно никой да работи с мен на сила. Да сме живи и здрави, продължаваме напред".

"Не знам кой с кого е добър или лош приятел. Не е моя работа. Прави впечатление също така в една от тези истории, които се публикуват, какви тренировки сме правили и по какъв начин сме ги правили. Това е информация, филтрирана към определени журналисти, от хора, които работят в ЦСКА, получават заплати в ЦСКА, но работят срещу клуба и само и единствено в свой личен интерес. Това е моето заключение. Този или тези, които изнасят тази информация не са от ЦСКА. Коментарът по упражненията искам да кажа, че първо не разбират, второ целта им е да няма спокойствие в съблекалнята", разкри Любослав Пенев.

"Чувствам всеки ден подкрепата. Всеки ден се срещам с част от ръководството. Прекалено много се заговори, че уволнявам. Един път завинаги трябва да сме наясно, че между нас не може да се случват такива неща. Всеки в ЦСКА трябва да работи за каузата ЦСКА. Трябва да приключим с интригите и да сме честни. Моето мнение е, че ЦСКА е над всички. Всеки да си прави сметката."

"И преди съм споделял, че не се притеснявам кога играем като домакини и кога като гости. Отборът се подготвя и за двата варианта. Отборът е перфектно подготвен физически. Ако искате, ще вляза в една лека подробност. Ще ви дам статистиката от уредите, които носим. Мачът с Лудогорец, втория полуфинал миналата година, нашият отбор изтича средно 8.152 километра. Онзи ден нашият отбор пробяга 8.155 километра. За мен въпросът е в каква посока тичаме - как и колко. Това е темата".

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки