ОБЗОР: Етър стартира мощно във Втора лига (ВИДЕО)

Миньор Пк вкара три на дубъла на Лудогорец, вижте резултатите от днешните мачове

ОБЗОР: Етър стартира мощно във Втора лига (ВИДЕО)
Етър разби с 3:0 Левски (Лом) в среща от първия кръг на Втора лига. Две попадения за домакините реализира Даниел Младенов, един добави Ловре Кнежевич. Домакините са един от претендентите за директна промоция в елита и мощния старт го доказва.
 
 В 34-ата минута Кристиян Григоров вкара гол с глава, след като засече центриране от фал. Попадението обаче бе правилно отменено от съдията, тъй като бранителят на гостите бе в засада. Втората част започна с добра атака на "виолетовите" и удар от воле на Даниел Младенов, но топката премина встрани от целта. В 60-ата минута изстрел на Ловре Кнежевич бе отразен от Диян Вълков. Три по-късно Етър откри резултата. Резервата Николас Фемия стреля от пряк свободен удар. Диян Вълков спаси, но при добавката Кнежевич заби топката в мрежата на гостите от Лом. В 75-ата минута "виолетовите" стигнаха до втори гол. В основата отново бе резервата Николас Фемия, който асистира на Даниел Младенов. Опитният нападател първо уцели гредата, а след това с глава наказа Вълков.  В заключителните секунди на срещата Младенов оформи крайния резултат. 
 
Миньор Перник също стартира с победа новия сезон. Отборът, воден от Христо Янев, срази с 3:1 дублиращия отбор на Лудогорец като домакин.
 
Божидар Васев откри резултата за „чуковете” в 26-ата минута, а Велислав Минков изравни от дузпа шест минути преди края на първата част. След почивката перничани реализираха нови два гола чрез Методи Костов от дузпа и Калоян Йосифов, за да може Миньор спечели трите точки на старта на първенството.
 
 
РЕЗУЛТАТИ
 
Миньор (Перник) - Лудогорец 1945 II 3:1 (СЪСТАВИ)
1:0 Б. Васев (26)
1:1 Минков (41-д.)
2:1 Костов (60-д.)
3:1 Йосифов (87)
 
 
Етър - Левски 2020 (Лом) 3:0 (СЪСТАВИ)
1:0 Ловре Кнежевич (63)
2:0 Даниел Младенов (76)
3:0 Даниел Младенов (90)
 
 
Монтана - ФК ЦСКА 1948 II 1:1 (СЪСТАВИ)
0:1 Венцислав Иванов (14) 
1:1 Йордан Йорданов (65)
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки