Лудогорец излиза срещу ЦСКА 1948 с мисъл за Олимпиакос

Повечето основни футболисти ще бъдат съхранени за сблъсъка в Пирея, Мирослав Миндев ще дебютира начело на "червените"

Лудогорец излиза срещу ЦСКА 1948 с мисъл за Олимпиакос
Лудогорец и ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг в късния двубой от съботната програма на втория кръг в efbet Лига. Срещата стартира в 21:00 часа.
 
През седмицата българският шампион отстрани словенския Мура с общ резултат от 3:1 и се класира за третия квалификационен кръг в Шампионската лига, където ще срещне гръцкия гранд Олимпиакос. По този начин „орлите“ си осигуриха евромачове поне до Коледа. Това е факт, защото и при най-лошия сценарии, Лудоголец ще играе в групите на новосформирания турнир Лига на конференциите.
 
Срещу ЦСКА 1948 разградчани ще преследват трите точки, но ще го направят със състав, доста по-различен от титулярния. Причината е, че след няколко дни предстои изключително важното гостуване на Олимпиакос и повечето основни футболисти ще бъдат съхранени за сблъсъка в Пирея. На старта на сезона Лудогорец излезе без голяма част от звездите си при визитата на Локомотив (Пловдив) и въпреки това се наложи с 3:1. 
 
Нападателят Ихинио Марин продължава да е контузен и със сигурност пропуска двубоя.
 
В тима на ЦСКА 1948 назначиха Мирослав Миндев за нов старши треньор на първия отбор. Той сподели преди днешната среща, че „червените“ имат своите шансове срещу Лудогорец и ще направят всичко по силите си, за да го затруднят максимално.
 
Лазар Марин е наказан за този двубой, след като бе изгонен в мача срещу ЦСКА в първия кръг на шампионата, загубен от ЦСКА 1948 с 2:4.
 
Двата отбора имат три мача помежду си в елита, като два от тях завършиха с победи на Лудогорец. “Орлите” спечелиха с 3:0 в София през есента на миналата година, а после бяха още по-убедителни в Разград - 4:0. Във фазата на плейофите шампионите си позволиха да загубят в столицата с 1:3, но след като вече си бяха осигурили титлата и пуснаха предимно резерви и момчета от втория отбор. 
 
Вероятни състави:
 
ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Серджио Падт, Сисиньо, Георги Терзиев, Жосуе Са, Шакил Пинас, Стефан Баджи, Клод Гонзалвеш, Вандерсон, Доминик Янков, Мавис Чибота, Елвис Ману
 
ЦСКА 1948 (3-4-3): Даниел Наумов, Георги Ангелов, Димитър Пиргов, Симеон Петров, Марио Топузов, Ивайло Чочев, Мартин Хайдаров, К. Илиев, Георги Русев, Ангел Бастунов, Галин Иванов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки