Директор на Ботев (Враца) сложи в малкия си джоб всички футболни хора, показа им как се прави футбол с малко пари и вяра!

Денислав Георгиев заслужава поздравления за успешния старт на новата клубна политика на врачани

Директор на Ботев (Враца) сложи в малкия си джоб всички футболни хора, показа им как се прави футбол с малко пари и вяра!

Кой е Денислав Георгиев? Млад и интелигентен човек, който е родом от Варна, но е по-известен във Враца, където е изпълнителен директор и силният човек на местния Ботев.

С годините доста хора са го подценявали при всички положения, но ето, че сега той показа на така наречените "футболни хора", че пътят е в младите и им даде жив пример как със сериозно намален в сравнение с миналия сезон бюджет се прави от нищо нещо.

Директорът на врачани наложи изцяло нова политика от лятото - да се залага на млади кадри и да се дава път на школата. Именно той бе и инициаторът Ботев (Враца) да има втори отбор, който в никакъв случай не се представи случайно доста добре в третия ешалон.

И ето, че Ботев бере плодовете от своя труд и то с политиката на човек, който определено не спада към тертипа за футболен човек.

Ботев (Враца) бе тотално отписван от 99% от футболните хора преди началото на сезона заради наличието на доста млади момчета в тима и на факта, че доста от основните футболисти се разделиха с отбора.

Но как започна този тим? Надигра Арда в първия кръг и изпусна победата, но все пак взе точка, а днес напълно заслужено победи с 2:0 Левски. 4 точки от 6 възможни за два кръга е повече от перфектен старт за врачани.

А много хора трябва да вземат пример от Денислав Георгиев, който се зае с една определяна от доста хора безнадеждна кауза, но повярва в нея. И ето, че започва да бере плодовете от своя труд.

Нещо повече, Денислав публично обяви, че ако се провали с тази мисия е готов да си тръгне от отбора! Но това едва ли ще се получи, защото ясно се вижда, че планът му започва перфектно и младите момчета са окрилени от треньорското ръководство и се възползват прекрасно от шанса, който имат!

Щангите превъртяха играта! Върнаха загробил ги президент

Коджабашев почти уби спорта си през 2008 г., сега може да го довърши

Кои са големите губещи от Конгреса на БФС

Венци Стефанов, групичката на Бербатов, Градев и Руди Гела няма да липсват на никого

Барби, пак ли кръв?

Депутатите да инсталират Бербатов за пожизнен президент на БФС със закон

Гонзо спечели титулярното място в може би най-важния мач

Често пренебрегван в националния отбор за сметка на Бербо, Иванов сега е президент на БФС

Защо Бербатов не получи доверието на клубовете

Вижте причините

Шампион пред отказване: ММС няма адекватна политика, при Кралев беше друго

Разказът на Йордан Колев, който се бие за България и все още продава мартеници

Невъзможният избор 7: Най-нелепата кандидатура

Ето какво представлява неадвокатът Георги Градев

НЕВЪЗМОЖНИЯТ ИЗБОР 3: Ще стане ли Гонзо президент на БФС

Вижте кандидатурата му

Левски и ЦСКА продават най-скъпо

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки