Крушарски с мощна атака по Бербатов

"Тези момчета ме обиждат", заяви босът на Локо Пд

Крушарски с мощна атака по Бербатов

 Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира вчерашните думи на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов и хората от неговия екип - Стилиян Петров и Мартин Петров. 

 
"Тези момчета ме обиждат. На няколко пъти повториха как в българския футбол "нищо" не се прави. Твърде много усилия те определят като "нищо". За пет години в Локомотив мисля, че направи НЕЩО. Имаме един сносен клуб, който разполага с шестима национали, ако броим и някои от чужденците. Освен това самият аз съм построил 5 футболни терена с лични средства. Забележете: С ЛИЧНИ СРЕДСТВА. От доста време питам - те колко от своите пари са дали за българския футбол? Радвам се, че тези специални млади хора направиха силни кариери и в чужбина. Това обаче няма нищо общо с управлението. Питам ги - като изкараха десетки милиони лева от футбола, колко инвестираха в него? Оказа се, че управляват бизнеси, но те явно не са свързани с играта. Влагат явно в други сфери", коментира Крушарски пред "Мач Телеграф". 
 
"Аз не чух нито една конкретна идея. Програма за 10 години в детско-юношеския футбол... Хубаво, но дайте нещо по-точно. Така ми звучи като поредната пропаганда. Мисля, че по-бързо трябва да се случват нещата. С общи приказки и излъскана фасада няма да има развитие. Не защитавам сегашното управление. Казвам, че има нужда от промяна, но тази алтернатива не мисля, че е достатъчно добра", категоричен бе още бизнесменът.
 
"НИЩО ли е, че имаме отбор, който отстрани шампиона на Гърция и е на крачка от това отново да влезе в групите на Шампионската лига, ние биехме третите в Чехия, Осиек не знам на кое място е в Хърватия, но и те си заминаха... Те са по-голямо нищо като кандидати за БФС", завърши Крушарски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки