Крушарски с мощна атака по Бербатов

"Тези момчета ме обиждат", заяви босът на Локо Пд

Крушарски с мощна атака по Бербатов

 Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира вчерашните думи на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов и хората от неговия екип - Стилиян Петров и Мартин Петров. 

 
"Тези момчета ме обиждат. На няколко пъти повториха как в българския футбол "нищо" не се прави. Твърде много усилия те определят като "нищо". За пет години в Локомотив мисля, че направи НЕЩО. Имаме един сносен клуб, който разполага с шестима национали, ако броим и някои от чужденците. Освен това самият аз съм построил 5 футболни терена с лични средства. Забележете: С ЛИЧНИ СРЕДСТВА. От доста време питам - те колко от своите пари са дали за българския футбол? Радвам се, че тези специални млади хора направиха силни кариери и в чужбина. Това обаче няма нищо общо с управлението. Питам ги - като изкараха десетки милиони лева от футбола, колко инвестираха в него? Оказа се, че управляват бизнеси, но те явно не са свързани с играта. Влагат явно в други сфери", коментира Крушарски пред "Мач Телеграф". 
 
"Аз не чух нито една конкретна идея. Програма за 10 години в детско-юношеския футбол... Хубаво, но дайте нещо по-точно. Така ми звучи като поредната пропаганда. Мисля, че по-бързо трябва да се случват нещата. С общи приказки и излъскана фасада няма да има развитие. Не защитавам сегашното управление. Казвам, че има нужда от промяна, но тази алтернатива не мисля, че е достатъчно добра", категоричен бе още бизнесменът.
 
"НИЩО ли е, че имаме отбор, който отстрани шампиона на Гърция и е на крачка от това отново да влезе в групите на Шампионската лига, ние биехме третите в Чехия, Осиек не знам на кое място е в Хърватия, но и те си заминаха... Те са по-голямо нищо като кандидати за БФС", завърши Крушарски.
Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки