Треньорът на Брюж: ПСЖ е на по-високо ниво от Реал

„Няма да играем 90 минути в наказателното си поле“, заяви Филип Клеман

Треньорът на Брюж: ПСЖ е на по-високо ниво от Реал
Треньорът на белгийския футболен шампион Брюж Филип Клеман предупреди за предизвикателството пред отбора му в сблъсъка с Пари Сен Жермен в Шампионската лига. 

"За първи път много от моите футболисти ще се изправят срещу играчи от световна класа. Това е още по-високо ниво, отколкото беше Реал Мадрид преди два сезона. Но е интересно за нас, това са моменти, за които всеки е мечтал", каза той на пресконференцията преди мача. 

"Няма да бъдем 90 минути в наказателното ни поле. Целта е все пак да се вкарват голове. Работихме за защитата точно толкова, колкото и за атаката. Искам да видя уверени футболисти, които да се представят добре и с топката, не само без нея. Желая да видя, че отборът му е убеден в качествата си от първата секунда", каза Клеман. 

"Играем срещу най-силния отбор, но и срещу най-голямата световна звезда Лионел Меси", предупреди на пресконференция и вратарят на Брюж Симон Миньоле. "Знаем, че ще е много трудно да не допуснем гол, но имаме нашия план и работихме много, за да се защитим добре и да им създадем проблеми пред нашата публика", добави бившият футболист на Ливърпул.

"Нормално е да се говори за ПСЖ, а не за Брюж. Играем срещу най-голямата звезда в света Меси. Скромни сме, знаем, че се изправяме срещу по-силен съперник от нас. Гордея се, че ще играя срещу такива футболисти. Не за пръв път се изправям срещу Меси, имам победа с 4:0 с Ливърпул", припомни Миньоле.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки