Голяма истерия на "Герена" преди мача с ЦСКА 1948

Причината е повторното завръщане на Мъри Стоилов на любимия му стадион

Голяма истерия на "Герена" преди мача с ЦСКА 1948

Завръщането на Станимир Стоилов започна да се усеща във всички сфери на „Герена“. В неделя на „Лаута“ се видя, че „сините“ с всеки изминал ден ще приличат на отбор, какъвто искат да виждат феновете му. Справка на „Мач Телеграф“ показа, че неговата фигура има и друг ефект, а той хич не е за пропускане – финансов. Още вчера от маркентинговото звено отчетоха, че отдавна не е имало такъв глад за билети, какъвто феновете са демонстрирали към пропуските за предстоящата среща с ЦСКА 1948.

„Сините“ дори съжаляват, че ръцете са им вързани, за да разпродадат почти пълния капацитет на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както бе по време на извънредното положение. Тогава обаче билетите се купуваха най-вече заради призивите, че друг начин за набирането на средства няма. Сега обаче ситуацията е друга. Всички искат да са на стадиона, защото им мирише на футбол. „Има сериозно събуждане и в продажбата на абонаметни и членски карти", отчитат на „Герена“.

Най-голям удар обаче правят „сините“ в продажбата на фланелки. „В последно време привържениците ни са ентусиазирани. И няма как да не отчетем, че искат предимно на фланелките им да бъдат изписани две фамилии. Първата, естествено, е тази на Стоилов. Оказа се обаче, че и Георги Миланов е успял много бързо да си направи име сред запалянковците. Фамилията „Миланов“ също е много търсена“, коментираха от „Герена“, където се стягат да работят с пълна пара в часовете преди двубоя с ЦСКА 1948. През миналото първенство победата над „червените“ с 3:0 даде много надежди на запалянковците, но те бързо се изпариха в следващите мачове. За този мач феновете на Левски ще могат да се радват на 150 артикула в клубния магазин. Както и на още два екипа.

Вчера „сините“ получиха поръчката си с резервните черни фланелки, които са отредени за привържениците си. Както е известно, именно по тяхно желание този нетрадиционен за клуба цвят, бе наложен като първи резервен. Иначе малко по-рано в наличност се появи и вариант в бяло, но със сини мотиви. Този екип обаче намери и своите критици, след като на първо четене прилича повече на такъв на Славия заради по-тъмните нюанси на синьото. 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки