Сензациите в пресата: Волфсбург прати човек за Десподов, Недялков готов за Брага

Вижте най-интересното от спортните ежедневници

Сензациите в пресата: Волфсбург прати човек за Десподов, Недялков готов за Брага

 "Мач Телеграф": Волфсбург прати човек за Десподов 

Германският елитен Волфсбург е пратил свой човек да гледа Кирил Десподов по време на мача на националния отбор със Северна Ирландия, пише “Мач Телеграф”. Скаутът за втори път следи на живо крилото на Лудогорец. Очаква се Десподов да бъде гледан под лупа поне до края на годината от “вълците”. 

 

Според запознати на този етап интересът на Волфсбург към звездата на “орлите” е солиден и е възможно клубът да направи оферта за него след отварянето на януарския трансферен прозорец. 

 

Десподов вече има опит в чужбина. Той не успя да се наложи в Серия “А” с екипа на Каляри, а след това изкара една година в австрийския Щурм (Грац), където игра силно. 

 

Волфсбург е участник в Шампионската лига през настоящия сезон. Преди неговото начало клубът похарчи за нови попълнения над 50 млн. евро.

 

"Тема спорт": Лудогорец вдига Недялков за Брага 

 

Лекарският щаб на Лудогорец прави всичко възможно да вдигне левия бек Антон Недялков за домакинството на Брага от групите на Лига Европа. Мачът е на 21 октомври (четвъртък) от 19:45 часа. 

 

Както е известно, Недялков се контузи при равенството 1:1 с Мидтиланд на старта на груповата фаза на Лига Европа. От тогава той не е играл за разградчани, като не записа и минута за националния отбор. Недялков бе част от лагера за първия мач с Литва, като дори пътува с тима до Вилнюс, но след това бе освободен от селекционера Ясен Петров. 

 

Разградчани ще оставят защитника извън строя и за домакинството на Царско село в събота с надеждата да е на линия за важния двубой с Брага. След ремито в Дания Лудогорец падна у дома от Цървена звезда (0:1) и намали шансовете си за излизане от групата. 

 

Възможно е срещу “царете” почивка да получи и друг национал - Кирил Десподов, който игра и срещу Литва, и срещу Северна Ирландия. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки