"Вече няма" Спартак (Вн)

Спартак 1918 официално прекрати подготовката си и се разпадна

"Вече няма" Спартак (Вн)

Спартак 1918 официално прекрати подготовката си и се разпадна. Всички играчи на клуба са освободени да си търсят други клубове. Това бе обявено на пресконференция, която се състоя в морската столица. На нея присъстваха старши треньорът на клуба Иван Найденов, част от играчи и бившият спортен директор Живко Великов.

„Вече всеки е свободен да си търси нов отбор. Спираме с тренировките”, категоричен бе старши треньорът на отбора Иван Найденов.

„Тук съм, защото съм поел ангажимент да поясня на футболистите каква е ситуацията, защото няма кой да им я обясни. Няма да дойде никой да им я обясни. За да знаят, докато има време да си намерят отбори. Отбор вече няма. Следващото решение е да пуснем до края на седмицата факс до футболния съюз и остават само юношите”, коментира Живко Великов.

"От дълго време никой от ръководството не е идвал при нас. Проблемът тук не е, че имаме да вземаме две заплати, а че никой не казва какво ще стане с отбора. Достатъчно изчаквахме, но след като липсва яснота около бъдещето, няма смисъл повече да продължава тази агония", заявиха от своя страна играчите.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки