Дуци пред Novsport.com: Сливен боледува от нов щам на грипния вирус H1N1, наречен Коце Костадинов (аудио)

Спортно-техническият директор на ОФК Сливен категорично отрече за каквито и да било оферти от ЦСКА

Дуци пред Novsport.com: Сливен боледува от нов щам на грипния вирус H1N1, наречен Коце Костадинов (аудио)
Спортно-техническият директор на ОФК Сливен Драголюб Симонович обяви пред кореспондента на Novsport.com, че няма и никога не е имал оферта от ЦСКА за преминаване в лагера на “червените”. Спряганият за треньор на ЦСКА Симонович разкри, че си е в Сливен и работи за клуба.

“Не, няма нищо такова и всеки ден повтарям, че не е имало оферта към мен от ЦСКА. Това са спекулации, които някой разпространява”, лаконичен бе Дуци.
 
“В следващия мач играем със Славия и в петък ще пътуваме за София”, добави сърбинът и поясни, че въпреки репликите, които си отправят президентите на двата съперника, се надава на добър футбол.
 
“Те са били ощетени от съдиите само в  последния мач срещу Черно море. А ние сме ощетявани непрекъснато. При нас това е тенденция, която продължава няколко месеца. Прашат ни съдии, които оказват натиск върху отбора”.
 
Симонович не допуска Сливен да изпадне в "Б” група, както и това да се цели със съдийските отсъждания.
 
“Сливен трудно може да изпадне в “Б” група. С младите футболисти играем равностойно срещу всеки съперник. През този полусезон сме изиграли 10 кръга, а има единствен мач, в който може да се каже, че са ни надиграли и това беше мача с Черно море. В останалите 9 срещи сме били най–малкото равностойни”.
 

“Сега не е въпрос до съдиите, които ни изпрашат. Друга е причината. Сливен боледува от нов щам на грипния вирус H1N1, наречен Коце Костадинов. Що се отнася до нас, във всеки мач влизаме като аутсайдери заради положението, в което се намираме. Единственото, което искаме, е да играем в нормална обстановка. Нямаме никакви притеснения за мача със Славия и за това, което се шуми около двата отбора. Във футбола ни не влагаме негативни емоции. Гледаме положително на тази игра, за разлика от много така наречени “футболни хора”, каза още Дуци. 


Мими Данева

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки