Иван Цачев: В момента е невъзможно да се върна в Левски (АУДИО)

Засега моето намерение е да остана в Добруджа, Светослав Тодоров коренно промени всички в отбора, казва нападателят

Иван Цачев: В момента е невъзможно да се върна в Левски (АУДИО)
Нападателят на Добруджа Иван Цачев даде специално интервю пред Novsport.com, в което заяви, че към момента е невъзможно да се завърне в родния Левски, и трябва много да вдигне нивото, за да се случи това.

„Никой от Левски не се е свързвал с мен. Гледам реално на нещата, в момента трудно бих се завърнал там. Следя всичко, което се случва в Левски, това е родният ми клуб. С новите промени се надявам отборът отново да се завърне където му е мястото – на върха. Трябва още доста да вдигна нивото, за да се завърна отново в Левски. В момента това е невъзможно, иначе пътят, по който са поели, е правилен – да се залага на младите”, сподели Чачев пред Novsport.com.

Нападателят, който мина и през Пирин (Бл), смята да остане в Добруджа за новия сезон.

„Засега моето намерение е да остана в Добружда и да помагам на отбора. Моята амбиция е да работя здраво, да продължавам да се развивам. Който се труди и дава всичко от себе си, рано или късно съдбата започва да му се отблагодарява. Цели не си поставям, защото като не постигнеш някоя цел, оставаш разочарован”.

Цачев засипа с комплименти своя наставник Светослав Тодоров.

„Светослав Тодоров показа коренно различни методи от това, което всички сме виждали досега. Той е страхотен психолог, който коренно ни промени – не само като футболисти и като хора. Много подигна нашия дух. Успя да изкара максимума от всеки футболист. Около мен виждах момчета, които всеки ден се развиваха и затова показахме страхотни резултати”.

Единственото, за което стрелецът съжалява, е пропуснатият шанс за промоция в А група.

„Много добре съм, в почивка съм от 3 седмици, намирам се в родния ми град Варна. Радвам се на почивката си. Сезонът за мен е изключително успешен. Разбира се, можеше да завърши по най-добрия начин. Моята мечта беше да се завърна в А група, съвсем малко не ни достигна. Не искам да се връщам назад и да си спомням грешките, които допуснахме. Много се радвам, че бях в Добруджа този сезон. Доста от момчетата около мен израснаха, благодарение на треньора Светослав Тодоров. Показахме изключителен футбол, което беше признато и от нашите конкуренти, но в крайна сметка останахме в „Б” група”.

Интервюто може да чуете в прикачения звук!

Кирил Евтимов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки