В ЦСКА никога не са били толкова близо до придобиване на базите, колкото сега (аудио)

Това заяви в интервю за Novsport.com юрисконсултът на „армейците” Радостин Василев

В ЦСКА никога не са били толкова близо до придобиване на базите, колкото сега (аудио)

 От ЦСКА никога не са били толкова близо до придобиване на базите. Това заяви в интервю за Novsport.com юрисконсултът на „армейците” Радостин Василев.


Той потвърди информацията, че ръководството на „червените” се е разплатило почти напълно със спортното министерство, като дори последната сума от 13 000 лева е изплатена.
 
„От задълженията на ЦСКА са останали 13 000, които трябва да бъдат изплатени, след което клубът ще може да получи базите, даже те май вече са платени”, разкри Василев.
 
От Министерството на спорта обаче очакват отговор от ЦСКА какво става с инвестиционните проекти и какви пари ще бъдат вложени за ремонт на стадиона, тъй като „армейците” имат и други задължения, които ще бъдат приспаднати, след като се вложат в стадион „Българска армия”. Ето какво каза Василев по казуса:
 
„Изготвена е инвестиционна програма, има и протоколи за прихващане на инвестиции до момента. Много от тях, които ще бъдат правени в този проект на отдаване на съоръжението по време на самия срок на ползване, ще се вкарат в инвестиционната програма. Има цял отдел, който се занимава с това, аз само чета договора, който дава право за ползване на имотите. Не мога да коментирам конкретни суми за ремонта, тъй като не съм консултирал ръководството да изнасям такава конфиденциална информация.”
 
В заключение той сподели, че не са големи пречките ЦСКА да получи базите, като дори клубът никога не е бил по-близо до това, колкото е сега. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки