Херо: Най-слабият мач на нашия отбор (аудио)

Загубата е лично моя, защото не успях да мотивирам футболистите, заяви наставникът на "акулите"

Херо: Най-слабият мач на нашия отбор (аудио)

Наставникът на Черноморец (Бургас) – Димитър Димитров, бе много разочарован от поражението на своя тим от Ботев (Пловдив) в мача от осминафиналите на турнира за Купата на България и заяви, че поема вината за поражението.

„Това е най-слабият мач на нашия отбор. Бяхме много далеч от това, което показахме през целия полусезон. Загубихме мача преди да го започнем още. Фактът, че можехме да получим гол в 30-ата секунда, след като сме допуснали общо 5 гола за целия полусезон, е показателен за настройката на отбора. Поемам цялата отговорност за този мач”, коментира Херо на пресконференцията след мача, на която присъства и репортер на Novsport.com.

Наставникът на „акулите” допълни: „Загубата е лично моя, защото не успях да мотивирам футболистите. Трудно ми е да анализирам. В този мач бяхме просто бледа сянка на това, което представлява нашия отбор”.

Димитров допълни, че тимът му не е бил агресивен и е давал възможност на Ботев да владее топката.

"Ботев изненада нашия отбор, ако трябва да бъдем честни. Те бяха максимално мотивирани за този мач и играха на предела или дори надскочиха възможностите си, за да ни победят. Вината си е само наша.", каза още наставникът на бургазлии.

Черноморец завърши днешния мач с девет души, след като Анеси и Хайри поеха по-рано по пътя към съблекалните. „Ще ни липсват в Каварна”, заяви Херо по отношение на двамата играчи, които няма да могат да вземат участие в първия мач на отбора през пролетта срещу Калиакра.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки