Адемар напуска ЦСКА, защото искаме по-офанзивен футболист извън ЕС, призна Стойчо Младенов (АУДИО)

Бразилецът бил изключително коректен към клуба

Адемар напуска ЦСКА, защото искаме по-офанзивен футболист извън ЕС, призна Стойчо Младенов (АУДИО)

Бразилският футболист Адемар Жуниор ще напусне ЦСКА през лятото, лично съобщи старши треньорът на "червените" Стойчо Младенов, предаде репортер на Novsport.com

Левият халф-бек ще се раздели с досегашния си тим, защото заема място като футболист извън ЕС, докато ЦСКА иска да привлече по-офанзивен играч без европейски паспорт. 

„Да, все още е футболист на ЦСКА. Когато завърши шампионатът, ще се разделим с него", каза Младенов, който проведе кратка среща с 31-годишния играч преди традиционния си брифинг на "Армията".

"Благодарих му за това, което направи за клуба. Той е изключително коректен като човек и е един отличен футболист, и му обясних каква е причината да се разделим – защото заема място като чужденец извън европейската общност, а ние искаме да привлечем по-офанзивен футболист извън европейската общност", добави наставникът, но отклони въпроса дали пък ръководството на "червените" има същото отношение. Преди няколко дни в пресата бе цитиран бившият играч на Черно море, който казва, че ЦСКА му дължи заплати за 3 месеца и е готов да се обърне към ФИФА. 


След днешната изява на Младенов обаче, изглежда, че всички разногласия между футболист и клуб са изгладени и Адемар ще напусне "Армията" без скандали. 

Пълен запис на брифинга на Стойчо Младенов може да чуете в прикачения звуков файл!

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки