Светльо Тодоров: Феновете пак пяха името ми на "Фратън парк", уникално събитие (ВИДЕО)

"На специална вечеря преди приемането в Залата на славата имаше повече хора, отколкото на мач в А група"

Светльо Тодоров: Феновете пак пяха името ми на "Фратън парк", уникално събитие (ВИДЕО)

Бившият национал Светослав Тодоров се завърна от Англия, където беше приет в Залата на славата на Портсмут, а от два дни е на треньорски курс за Лиценз Про. Малко преди завръщането на Острова, той води националния отбор за юноши (родени 1997 г) в Елитния квалификационен кръг.

"Попаднах в уникална атмосфера. Чувствам се повече от поласкан от оказаната чест. За мене е огромно признание цялото това честване, завършило с приемането ми в Залата на славата на клуба. Организацията беше на много високо ниво. Вечерта преди мача с Карлайл беше организирана вечеря, на която сигурно имаше повече хора отколкото има на мач от българската А група, което не е трудно", разказа 37-годишният бивш централен нападател.

"Тържествата продължиха и на другия ден, където бяхме поканени 52-ма бивши футболисти на Портсмут на тържествен обяд заедно с президента на клуба и на гостите от Карлайл, с които по-късно предстоеше мач от първенството. По време на почивката между двете полувремена прочетоха имената на въпросните 52-ма играчи, които бяха наградени. Всички излязохме на терена, а когато се появих аз, публиката започна да пее моето име. В един момент се почувствах и неловко.

"Заредих се с толкова положителна енергия, за мене беше уникално събитие. Радвам се, че приносът ми към Портсмут е така ценен и години след като вече не съм на "Фратън Парк", добави Тодоров.

След няколко поредни години на упадък Портсмут в момента се бори за връщане в Лига 1, като в момента е в зоната на плейофите и на 5 точки от директното влизане.


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки