Чезари отговори на Венци Живков: Той ли беше човекът, който преди две седмици ходеше да се моли на Дучето и плачеше, че ще го вкарат в затвора (+АУДИО)

Инициативният комитет има желание много неща да финансира в ЦСКА

Чезари отговори на Венци Живков: Той ли беше човекът, който преди две седмици ходеше да се моли на Дучето и плачеше, че ще го вкарат в затвора (+АУДИО)
Членът на Инициативния комитет по възраждането на ЦСКА Лъчезар Николов – Чезари отговори на настоящия изпълнителен директор на „червените” Венцислав Живков, който вчера призова „хора, които не са грамотни и не знаят за какво става въпрос, да не взимат отношение” по въпроса с дълговете на клуба, „тъй като единствено всяват смут”.
 
Онзи ден Чезари заяви, че задълженията на „Титан”, свързани с ЦСКА, възлизат на 60-80 млн. лв. Вчера пък Венци Живков отвърна, че те са в пъти по-малко, но не пожела да ги назове.
 
Пред Novsport.com един от най-изявените фенове на „армейците” се възползва от правото си на отговор: „Венци Живков ли беше човекът, който парафира договора, с който се отдаваше марката ЦСКА на фирмено-търговския директор Георги Павлов за ползване с права. И ако този договор бъде разтрогнат, трябва да се понесе санкция от няколко милиона лева. И другото нещо – същият г-н Венци Живков ли беше онзи, който преди две седмици ходеше да се моли на Дучето и плачеше, че ще го вкарат в затвора, че е подписвал толкова много договори, в ресторант „Лебед” на Панчарево? Този същият ли господин обвинява някого, че е неграмотен? Ако аз не знам какво говоря, нека той да ме обори с факти, че не е така, а не да говори по принцип.”
 
Иначе Чезари заяви още, че все още в новоучреденото акционерно дружество „ЦСКА Възраждане” не е получен отговор от „Титан” на вчерашното официално предложение за влизането им в клуба.
 
„Митко Борисов го нямаше. Вчера или днес трябва да се е прибрал. Той не е запознат изцяло със ситуацията, така че няма да е толкова бързо. Инициативният комитет има желание много неща да финансира и да прави в ЦСКА. Само че няма никакви права все още и тогава, когато се изчистят нещата (до няколко дни), нещата ще си влязат в нормалните граници и ще се регламентира кое какво е”, каза Николов.
 

„Иначе искат да помагат – и Красимир Георгиев има предложения да помага на отбора – с лагери и т.н. Но официално все още няма нищо, което да е готово.”    

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки