Локо (Пд): До 24 часа ще има яснота относно треньорския пост (+АУДИО)

В медийното пространство се появи усилен слух, че Георги Иванов - Гонзо е напуснал само ден след представянето му

Локо (Пд): До 24 часа ще има яснота относно треньорския пост (+АУДИО)

В медийното пространство се появи усилен слух, че Георги Иванов - Гонзо, който вчера бе представен като нов старши треньор на Локо (Пд), напуснал тима след днешната тренировка на "Лаута". 

"Тук не може да се работи!", отсякъл юношата на Локомотив (Пловдив), цитиран от Блиц, и офейкал от стадиона с мръсна газ.

Novsport.com провери информацията. От пресслужбата на "черно-белите" казаха, че действително е имало някаква разправия, но нямат официално потвърждение от ръководството за принципно напускане. Иначе действително Гонзо е напуснал бесен стадиона след тренировката, която днес се е провела между 11:00 и 12:00 ч, но нищо повече не се знаеше до 16:20 ч.

Опитите на Novsport.com да се свърже с Атанас Узунов удариха на камък. Телефонът на административния директор на клуба не отговаряше. 

Успяхме обаче да се свържем с почетния президент Христо Бонев. Той каза, че информациите не отговарят на истината, а Атанас Узунов в момента пише опровержение, което след малко ще бъде поместено на официалния сайт. "Няма такова нещо. Той си проведе тренировката сутринта и си тръгна. Има някои доуточнявания на неща, но това ще го пише в официалния сайт, защото много хора се обаждат тук. Наско Узунов пише изявление, за да не се получават такива недоразумения, за да няма спекулации. Няма нищо вярно в това нещо. Разправия никаква не е имало. Утре има среща с Веселин Марешки в София", заяви Бонев. 

В прикачения аудио-файл може да чуете какво каза Зума!

Впоследствие в официалния сайт на Локомотив (Пловдив) се появи съобщение, че яснота около треньорския пост на отбора ще има в следващите 24 часа. Ето и какво гласи информацията от сайта на пловдивския тим: "В близките 24 часа ще има яснота относно треньорския пост в Локомотив (Пд). Предстои разговор между собственика на клуба Веселин Марешки и Георги Иванов, които трябва да изяснят помежду си въпроси относно структура, организация и селекция в клуба. Двамата не успяха да разговарят насаме вчера заради продължилата по-дълго време пресконференция и налагащото се отпътуване на г-н Марешки по бизнес дела".

Официалният сайт на феновете на Локо Пд пък написа: "Забавата на Лаута продължава с пълна сила и убива конкуренцията на намиращия се наблизо цирк "Балкански". В стила на известен шоумен, участник във ВИР-риалити по една от националните телевизии, привържениците на Локомотив гледат днес второ представление на цената на един билет. 
След вчерашната сапунена пресконференция на Лаута, новоназначения старши-треньор Георги Иванов-Гонзо обяви, че напуска новия си клуб, по-малко от 24 часа след като застана начело му. Причините затова негово решение са финансови разминавания между предложения от собственика Веселин Марешки договор и поднесения му днес такъв от административния директор Атанас Узунов. Очакваме подробности по темата." 
 

Вратарят на Локо (Сф): Дано спрем ЦСКА

Вижте мнението му

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Efbet Лига изпревари първенството на Кристиано Роналдо в класация

Вижте подробности

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Арда ще спечели местното дерби с Крумовград

Вижте подробности

Георги Иванов с крути мерки срещу черното тото

Президентът на БФС инициира работна среща в Бояна

Левски обяви програмата на отбора преди домакинството на Славия

Вижте какво предстои

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Младокът Дани Полонски се превръща в ключова част за Пирин

Украинецът бързо стана част от титулярния състав и се отплаща с изключително добра игра

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки