Монтана ще търси успех на всяка цена в Гълъбово (+АУДИО)

Приоритет за нас е "Б" група, влизаме в тежка серия от 8 мача до 3 декември, сподели изпълнителният директор Румен Панайотов

Монтана ще търси успех на всяка цена в Гълъбово (+АУДИО)
Искаме само трите точки и нищо друго, заяви изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов преди гостуването на тима на Ботев (Гълъбово) в 10-ия кръг на „Б” група в събота.

„Във футбола най-важен е резултатът, за нас като ръководство най-важни са точките. Друго ние не искаме, важни са точките. Искаме много да победим, вярвам в момчетата, винаги съм вярвал в собствения си отбор и нямам никакви притеснения. Въпросът е да изиграем мача и да спечелим заслужено и да вземем трите точки. Пътуваме в петък. Очакваме отборът да проведе една нормална тренировка в петък вечерта в Стара Загора. В събота пътуваме от Стара Загора за Гълъбово”, сподели Панайотов пред Novsport.com.

Той се надява паузата за международни мачове да е позволила на играчите на Монтана да се заредят с нови сили за сгъстения цикъл, който следва от края на октомври до началото на декември.

„Надяваме се паузата да се е отразила положително на отбора, момчетата да са се поосвежили и да са поотпочинали. Влизаме в тежка серия – до 3 декември отборът има да изиграе 8 мача, от които два за купата, но приоритет в момента за нас е първенството, така че по всякакъв начин сме се опитали да настроим и да мотивираме футболистите, за да се чувстват добре”.

Ситуацията с контузените играчи на „Огоста” вече се нормализира.

„Нормално, получават се контузии в един дълъг шампионат. За съжаление не трябва да са в толкова голям обхват, но горе-долу нещата вече са нормализирани. Очаквам за мача с Гълъбово в събота, който се явява изключително важен за нас, всички да са на линия, да помогнат кой с каквото може, с колкото може и да се поздравим в победа. Раиф Мурадов вече е добре, кондиционно треньорите ще си преценят (дали да играе). При Валери Герогиев е доста неприятна контузията в гръбначния стълб, има леки размествания и ще трябва време, за да може да се възстанови напълно и да поеме натоварванията. Засега никой не може да каже колко време ще му трябва. Надяваме се до месец и той да влезе в отбора”.
Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки