Тодоров: Добруджа функционира нормално, няма място за притеснение

"Никъде никой не е казал, а още по-малко и аз, че отборът се закрива, както пише в един спортен вестник днес", каза специалистът

Тодоров: Добруджа функционира нормално, няма място за притеснение

Старши треньорът на втородивизионния Добруджа Светослав Тодоров успокои феновете, че няма причина да се притесняват за бъдещето на тима.

 

"Никъде никой не е казал, а още по-малко и аз, че отборът се закрива, както пише в един спортен вестник днес. Казах и повтарям, че благодаря на общината, на общинския съвет и на кмета на града Детелина Николова за това, което е направено до момента и съм сигурен, че ще се прави и по-нататък в нашия град. Нормално е когато свърши 2014-а година, да има гласуван бюджет за следващата 2015-а. Той ще бъде обсъден и гласуван на общинска сесия. Няма нужда да се правят излишни и несъществуващи драми", коментира бившият нападател пред БТА.

 

"Ситуацията е идентична с тази от преди една година. Просто е необходимо технологично време, за да се подготви новия бюджет. Относно цифрите, които се цитират, искам да кажа, че това не е моята сфера на работа. Нямам никакво отношение към този въпрос, защото моята работа е на терена с футболистите", добави голмайсторът на Чемпиъншип.

 

"Искам да успокоя играчите и всички, които обичат Добруджа, че няма за какво да се притесняват", завърши Светльо Тодоров.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки