Муслера контузен, шанс за Карисо да си върне титулярното място

Вратарят на Лацио Нестор Фернандо Муслера е получил травма, съобщава официалният сайт на клуба, Това ще бъде перфектен шанс на Хуан Пабло Карисо да си върне титулярното място, което изгуби преди известно време. Както е известно, Делио Роси закотви Карисо на скамейката по време на тежката серия от неубедителни мачове на клуба. Сега обаче отново ще се отдаде шанс на аржентинеца да изгрее на вратата на "римсктие орли". Както е известно, именно Карисо е титуляр в аржентинския национален отбор. Селекционерът на "гаучисоте" Диего Марадона обаче го предупреди, че това няма да продължи за дълго, ако е резерва в клуба си.

Муслера контузен, шанс за Карисо да си върне титулярното място

Вратарят на Лацио Нестор Фернандо Муслера е получил травма, съобщава официалният сайт на клуба, Това ще бъде перфектен шанс на Хуан Пабло Карисо да си върне титулярното място, което изгуби преди известно време.

Както е известно, Делио Роси закотви Карисо на скамейката по време на тежката серия от неубедителни мачове на клуба. Сега обаче отново ще се отдаде шанс на аржентинеца да изгрее на вратата на "римсктие орли".

Както е известно, именно Карисо е титуляр в аржентинския национален отбор. Селекционерът на "гаучисоте" Диего Марадона обаче го предупреди, че това няма да продължи за дълго, ако е резерва в клуба си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки