Аматьори се подсилиха с Георги Какалов

Георги Какалов се присъедини към Димитровград

Аматьори се подсилиха с Георги Какалов

Бившият национал Георги Какалов е второто ново попълнение на мъжкия тим на футболен клуб Димитровград 1947, съобщава dgnews. 34-годишният нападател е юноша на пловдивския Марица. Играл е в Литекс Ботев (Пловдив), Етър, Олимпиакос (Никозия) и други. Привличането на Георги Какалов е станало факт през изминалата седмица, в която "синьо-жълтите" проведоха първите си две контроли.

 

Вчера, 13 юли, димитровградачни гостуваха на Тунджа (Ямбол). Приятелската среща завърши 4:2 в полза на домакините. Автор и на двата гола за димитровградчани бе Андрей Атанасов-Хищника, който обаче пропусна дузпа.       

 

На 10 юли момчетата на треньора Спас Колев играха първата си контрола в Горски извор с местния им. Приятелската среща завърши с равенство 2:2, като за "синьо-жълтите" се разписаха Веско Бакърджиев и Костадин Христов. На терена излязоха и всички юноши, включени в състава на мъжкия тим.   

 

На 17 юли димитровградчани ще играят и първата си контрола у дома. Срещата ще се играе идната сряда е от 18 часа на стадион Миньор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки