Турски отбор подписа с грешен футболист заради недоглеждане

Втородивизионният Менемен Беледие обърка двама играчи с еднакви фамилии

Турски отбор подписа с грешен футболист заради недоглеждане

В сериозни проблеми се вкара турският отбор от местната втора лига Менемен Беледие, който подписа договор с футболист, а след това се наложи да го анулира, тъй като се оказа, че е пристигнал съвсем друг човек.

Става дума за двама играчи от Гамбия, които имат еднакви фамилни имена, съобщава сайтът foroyaa.gm. Скаутите на Менемен Беледие са харесали Ламин Джалоу, който има осем мача за националния отбор на страната си. Той играе за тима на Салернитана от Серия Б.

Но по мейла е изпратена оферта до футболиста Алфа Джалоу, който играе за португалския третодивизионен Алкошетензе. И след като получил предложението, Алфа Джалоу хванал самолета, пристигнал в Измир в офиса на Менемен Беледие, подписал договора на другия човек и дори гордо позирал с фланелката на тима пред знамето за снимка. Но още по време на първия ден треньорите установили, че не е същият човек, който са очаквали и който са гледали.

Неразборията обаче приключила благополучно за турския клуб, най-вече защото Алфа Джалоу се оказал разбран човек и се съгласил да прекрати договора си още същия ден и да се върне в португалския си отбор от трета лига.

Менемен Беледие влезе това лято от трета във втора турска лига и явно търси сериозни попълнения, за да се утвърди в това ниво.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки