Италианци следят младок от Левски

Нападателят е бил гледан срещу Царско село

Италианци следят младок от Левски
Италиански мениджъри, работещи с тимове от Серия А, следят изявите на нападателя на Левски Станислав Иванов. Играта на младока, който от началото на сезона е неизменен титуляр, на няколко пъти е била наблюдавана на живо.
 
Той е бил гледан и в двубоя срещу Царско село на националния стадион. В него 20-годишният футболист направи два пропуска, но в крайна сметка оформи крайния резултат - 2:0 в добавеното време. Освен това той вкара и в първия шампионатен кръг - в гостуването на Дунав, спечелено с 4:1.
 
Станислав Иванов дебютира за Левски на 2 март 2016 година. Той обаче се утвърди в първия тим едва в края на миналото първенство. Тогава временният треньор Георги Тодоров твърдо заложи на него.
 
Дебютното му попадение в елита бе при 3:1 над Ботев в Пловдив на 4 май тази година. Новият наставник на сините Петър Хубчев продължи да му гласува доверие, като най-често го пуска на десния фланг на атаката.
 
Изненадващо младокът бе повикан от националния селекционер Красимир Балъков за евроквалификациите с Чехия (1:2) в Прага и с Косово (2:3) на "Васил Левски".
 
Все още не е ясно дали Бала ще му прати призовка за гостуването на Англия на 7 септември и контролата с Ейре на 10 септември, или Станислав ще бъде част от избраниците на Александър Димитров в младежкия национален отбор.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки