Любовница би шута на бившия 83-годишен президент на ФИФА

83-годишният швейцарец отново е сам

Любовница би шута на бившия 83-годишен президент на ФИФА

Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер получи пореден удар. Този път любовен. 83-годишният швейцарец отново е сам, след като се раздели с приятелката си Линда, която е 28 години по-млада.

 
В събота някогашният най-влиятелен човек в световния футбол за първи път от отстраняването си от поста през 2015 г. се появи на стадион, за да гледа мач на живо. Той беше трибуните при равенството 1:1 между Шафхаузен и Грасхопър (Цюрих) от швейцарската втора дивизия.
 
Блатер си направи десетки селфита с хора, присъствали на срещата. Всички обаче забелязаха отсъствието на 55-годишната Линда, която в последните години беше неотлъчно до него.
 
„Разделихме се приятелски. Чуваме се по телефона и затова аз смятам раздялата за временна, тъй като надеждата умира последна“, коментира бившият президент на ФИФА пред в. „Блик“.
 
Блатер и Линда Габриелян, която той нарича Лейди, са заедно от 2013 г., когато той все още беше най-влиятелният човек във футбола. Тя е дъщеря на успешен брокер на недвижими имоти.
 
Сеп Блатер има три брака зад гърба си, включително и с покойната Барбара Кезер – дъщеря на бившия генерален секретар на ФИФА Хелмут Кезер. От първия си брак с Лилиане Бинер той има една дъщеря – Корине. Третата му съпруга беше Грациела Бианка – дресьор на делфини. Между втория и третия си брак той имаше връзка с полякинята Илона Богуска.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки