Крушчич: Спокоен съм за бъдещето си, оставам в ЦСКА!

"Ахмед Ахмедов и още един българин ще бъдат привлечени"

Крушчич: Спокоен съм за бъдещето си, оставам в ЦСКА!
Милош Крушчич вярва, че ще остане начело на ЦСКА и през пролетта. Това обяви обяви самият той след победата с 4:0 срещу Дунав на "Армията". Специалистът внесе яснота и по зимната селекция в отбора.
 
"Бяхме малко нервни в последно време. Водят се разговори за зимната подготовка и селекцията. Аз съм спокоен за своето бъдеще и за това, че ще продължа да водя отбора", обяви той.
 
"Не ми се отразяват спекулациите. Ахмед Ахмедов и още един българин ще бъдат привлечени. Ахмедов може да помогне в атака и е футболист, който има качества. Ще се радвам да работя с него. Трябва да се съсредоточим върху качествени играчи и на точните позиции", продължи сърбинът.
 
"Вече сме договорили контроли с четири клуба. Има от Китай, от Япония...Лагерът ще бъде в Испания, но все още водим преговори", добави Крушчич.
 
"Доволен съм, контролирахме мача от първата до последната минута. Създадохме много голови положения. Трябва да похвалим играчите за това, което свършиха. Винаги е тежко в подобни моменти. Беше трудно да намерим концентрацията. Всички мислят за нещо друго. Трябва да похваля всички, защото играха добре", сподели специалистът по повод представянето на тима си срещу Дунав.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки