ОБЗОР: Карък с две греди спря Милан срещу Сасуоло навръх 120-ия рожден ден (РЕПОРТАЖИ)

Вижте всички резултати от мачовете, изиграни до момента

ОБЗОР: Карък с две греди спря Милан срещу Сасуоло навръх 120-ия рожден ден (РЕПОРТАЖИ)

Отборът на Милан завърши само 0:0 при домакинството си на Сасуоло в мач от 16-ия кръг на Серия А. "Росонерите" категорично бяха по-добрият отбор на терена през всичките 90 минути, но невероятен малшанс ги лиши от успеха на "Сан Сиро". 

Днешната среща беше празник за "росонерите", които празнуваха 120-та си годишнина, която официално дойде на 13-ти декември. Милан успя да отбележи гол чрез Тео Ернандез, но той беше отменен след намеса на ВАР. 

В 14-та минута дойде първото по-опасно положение в мача, когато Джакомо Бонавентура стреля силно от дистанция, но ударът му беше спасен. След половин час игра при корнер топката остана във въздуха, Кеси я овладя и пусна към Тео Ернандес, който отправи удар, отклонил се в противников защитник и влетя в мрежата. 

След намеса на ВАР обаче се оказа, че Кеси е играл с ръка при овладяването и попадението беше отменено. Малко след това след грешка в защитата и неразчетено излизане на Пеголо Бенасер остана на празна врата, но подложен крак на защитник го лиши от сигурен гол.

В 35-та Кириакополус стреля от дистанция, но Донарума се намеси отлично, макар топката да не беше в очертанията на вратата му. Втората част започна с натиск на Сасуоло, но удари на Бога и Кириакополус бяха неточни. 

В 56-та минута в игра се появи Лукас Пакета, който само секунди по-късно стреля отлично, но вездесъщия Пеголо спаси с крак удара му. Последваха изстрели и на Бонавентура и Чалханоглу. 

В последните минути Милан тотално бе лишен от късмет, след като резервата Леао на два пъти нацели гредата, а в края Пеголо отново направи две отлични спасявания. 

Така "росонерите" остават на 10-то място с 21 точки, а Сасуоло са 13-ти с пет по-малко.

РЕПОРТАЖИ ОТ ВСИЧКИ МАЧОВЕ ВИЖТЕ ТУК

Резулатати от днес:

Верона – Торино 3:3

Болоня – Аталанта 2:1

Ювентус – Удинезе 3:1

Милан – Сасуоло 0:0

19:00

Рома – СПАЛ   ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

21:45


Фиорентина – Интер   ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки