Лацио обърна Бреша и е на три точки от върха в Италия (ВИДЕО)

Столичани стигнаха до успеха с гол в 91-ата минута

Лацио обърна Бреша и е на три точки от върха в Италия (ВИДЕО)

Лацио открадна трите точки срещу Бреша в първия мач за 2020 година в Италианската Серия "А". Столичани спечелиха с 2:1 гостуването си на „Марио Ригамонти“. Марио Балотели даде преднина на домакините в началото на първата част, а в края на полувремето Лацио изравни с гол от дузпа на Чиро Имобиле. Отново Имобиле се разписа в добавеното време, за да оформи крайния резултат.

 
Бреша започна по-силно и първи стигна до гол в нея. В 17-тата минута Стефано Сабели намери Марио Балотели и нападателят вкара топката в мрежата на Томас Стракоша. 
 
Последва натиск на „орлите“ и в 38-мата минута Фелипе Кайседо беше съборен в наказателното поле на Бреша. Съдията посочи бялата точка. На всичкото отгоре и бранителят на домакините Андреа Систана бе изгонен за втори жълт картон. Зад топката застана голмайсторът на Лацио Чиро Имобиле, който не сбърка и записа своя гол №18 от началото на сезона.
 
След почивката направиха всичко възможно да стигнат до пълне обрат. Симоне Индзаги направи няколко промени. Той вкара в игра Джони, Данило Каталди и Андре Андерсон. Смените обаче не дадоха кой знае какъв резултат и вместо това Бреша имаше шанс отново да излезе напред в двубоя след положения на Балотели и Сандро Тонали. 
 
В крайна сметка обаче Лацио успя да изтръгне победата в 91-ата минута. Чиро Имобиле промуши топката в мрежата на Йоронен, за да направи резултата 1:2!
 
Така „орлите“ записаха 9-та поредна победа в Серия А. С успеха Лацио събира актив от 39 точки и са само на 3 от лидерите Интер и Ювентус при равен брой мачове. Бреша остават с 14 точки и са на 18-та позиция в класирането.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки