Аталанта се развихри, направи за смях Торино (ВИДЕО)

Две дузпи, два червени картона и седем гола украсиха шоуто

Аталанта се развихри, направи за смях Торино (ВИДЕО)

Аталанта помете със 7:0 Торино като гост в мач от 21-ия кръг на италианската Серия “А”. "Синьо-черните" бяха безпощадни, а героят на вчерта бе Йосип Иличич, който реализира хеттрик. Особено впечатляващ бе вторият му гол, който бе с удар от центъра. Освен това той изработи дузпа, реализирана от Дуван Сапата. Две попадения добави Луис Муриел, а още едно отбеляза Робин Госенс.

 
Головото шоу на Аталанта започна в 17-ата минута, когато бившият защитник на Лудогорец Хосе Луис Паломино подаде успоредно на голлинията и Иличич отблизо вкара - 0:1. В 28-ата минута Ремо Фройлер пропусна сам срещу вратаря, но при последвалия корнер топката се озова в Госенс, който от воле я прати неспасяемо във вратата - 0:2.
 
В 45-ата минута Иличич навърза двама защитници в наказателното поле и бе задържан за дузпа, а Дуван Сапата направи резултата класически с точен изстрел от бялата точка. В началото на втората част Аталанта довърши съперника с нови два гола за две минути. В 53-ата минута гостите получиха фаул в средата на терена и без забавяне Иличич стреля и хвана неподготвен вратаря Салваторе Сиригу, който само изгледа как топката го прехвърля и влиза във вратата му за 0:4.
 
В 54-ата минута бергамаските организираха нова страхотна атака, Иличич бе изведен в наказателното поле и хладнокръвно оформи своя хеттрик за 0:5. Гостите можеха да си тръгнат и с по-изразителна победа, но в 58-ата минута шут на Алехандро Гомес бе спасен от Сиригу, а и гредата му помогна да не се стигне до нов гол във вратата му.
 
В 76-ата минута Армандо Ицо извърши грубо нарушение и получи втори жълт и червен картон. Това позволи на Аталанта да вкара нови два гола. В 86-ата минута гостите получиха втора дузпа и Муриел бе точен реализира наказателния удар. Две минути по-късно колумбиецът добави и втори гол на сметката си. Той бе изведен на скорост от Алехандро Гомес и стреля покрай вратаря за крайното 0:7.
 
В края нервите и на Саша Лукич не издържаха, който също си изкара червен картон и "Биковете" завършиха срещата с 9 човека на терена.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки