Футболистите на Вихрен уверени в победата си в Банско

„Предстои ни много тежък мач срещу отбор, изграден от доста класни футболисти”, сподели Георги Галчев

Футболистите на Вихрен уверени в победата си в Банско

В събота на стадион Свети Петър в Банско ще стартира първия мач от пролетния дял на настоящото първенство на ЮЗ трета лига между отборите на местния тим и Вихрен Сандански. В този двубой на домакините Георги Галчев няма да може да разчита на петима основни състезатели от предишния тим, които напуснаха отбора. Това са Христо Спасов и Илия Карапетров – преминали  в Беласица, Георги Фикиин и Петър Лазаров-в Пирин Разлог, Павел Головодов- в Левски Карлово. При това положение наставникът на мъжкия отбор на Банско ще оформи групата за съботния мач измежду останалите налични футболисти и
новопривлечените седем отвън.

„Предстои ни много тежък мач срещу отбор, изграден от доста класни футболисти. Гостуващият тим има поставена цел и за да я реализира със сигурност ще търси победа срещу нас в събота на стадион Свети Петър. Напуснаха ни доста класни футболисти. Независимо от настъпилите промени, с наличния състав ще търсим победа. Нека победи по-добрия на терена, надявам се това да бъде нашия отбор”, сподели Георги Галчев.

Старши треньорът на Вихрен Здравко Лазаров през седмицата за тренировки ползваше добрия терен в село Лебница. По време на тях той заложи на схема на игра, с която смята да изненада отбора на домакините от Банско. В последните занимания се включи и младата надежда на санданския тим Валентин Удев, който напоследък не тренира заради неизлекувана контузия. Със сигурност в групата за мача в Банско ще попаднат новопривлечените и завърнали се полеви играчи Васил Божинов, Владимир Кабранов, Димитър Петков-Макето и вратаря Димитър Пангев. Групата футболисти, на които ще разчита Здравко Лазаров за гостуването в Банско, ще отпътува за курортния град в деня на мача и на разбора ще обяви стартовата 11-торка.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки