Солскяер за Рууни: Уейн ще иска да покаже, че все още има живот в старото куче

Ето какво заяви мендижърът на Манчестър Юнайтед преди сблъсъка с Дарби за ФА Къп

Солскяер за Рууни: Уейн ще иска да покаже, че все още има живот в старото куче

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр призна, че неговите възпитаници трябва да бъдат много внимателни за действията на нападателя на Дарби Каунти Уейн Рууни по време на мача между двата тима от осминафиналите на ФА Къп утре вечер. Легендата на "червените дяволи" се изявява като централен халф за тима от Чемпиъншип и Солскяр е уверен, че и на 34 години Рууни все още е много опасен за съперника.

 

"Той даде абсолютно всичко от себе си за клуба, но всеки гол, който вкара срещу нас, ще му бъде отнет от общата сметка за нас", пошегува се Солскяр по повод голмайстор номер 1 в историята на Юнайтед.

 

"Той е опасен, както в наказателното поле, така и около него, при статични положения. Уейн ще иска да покаже на какво е способен и че все още има живот в старото куче. Трябва да бъдем много внимателни, да не му даваме свободни пространства около наказателното ни поле и в центъра", коментира норвежецът и допълни, че очаква гостуващите фенове на "Прайд Парк" да аплодират бившия си любимец. "Мисля, че всички наши фенове оценяват това, което той е направил за нас. Той винаги е добре дошъл в клуба, все още идва на "Олд Трафорд" и ще бъде добре посрещнат от нашите фенове.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки