От Ботев Пд благодариха на феновете си

Вижте съобщението на "канарчетата"

От Ботев Пд благодариха на феновете си

 Ръководството на Ботев Пловдив излезе с благодарствено писмо до феновете на тима за подкрепата им в четвъртфиналния сблъсък от турнира за Купата на България срещу Ботев Гълъбово в Стара Загора.

 
Пловдивчани се наложиха с минималното 1:0 и се класираха за полуфиналите, за които жребият е във вторник.
 
Ето какво написаха от Ботев Пловдив:
 
Ботев се класира за полуфиналите за Купата на България. За четвърта поредна година любимият ни отбор е във финалната четворка в турнира за Купата.
 
По подобие на приказката от преди 4 години, пътят към трофея мина през Стара Загора. Битката отново бе на „Трейс арена“, а победата отново бе извоювана по труден за нашия тим начин.
 
Във вчерашния ден успехът дойде с огромната помощ от 12-ия играч на Ботев. Играч, който през всичките 120 минути не спря да дава максимума от себе си, давайки сили и увереност на „жълто-черните“ играчи на терена.
 
Публиката на Ботев подкрепи отбора безрезервно и до последен дъх в момент, в който тимът се нуждаеше именно от 12-ия си играч. Въпреки пропуските пред противниковата врата и лошото развитие на срещата, Вие продължихте да подкрепяте отбора с всички сили.
 
Преди четири години авторът на победното попадение бе сред Вас, на трибуните. Сега той бе долу на терена и донесе радостта на „жълто-черното“ семейство, слагайки точка на прекрасна атака.
 
Мечтата на всички нас – да върнем Купата у дома, е все по-близо и благодарение на Вашата подкрепа изкачихме още едно стъпало по пътя към финала. Когато публиката и отборът са едно цяло Ботев може да преодолее всеки един съперник.
 
Благодарим Ви за подкрепата до последен дъх!
 
Само Ботев!
 
От футболистите, треньорския щаб и ръководството на Ботев (Пловдив)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки