Хиндлиян: Футболистите са големите длъжници на Левски

Мачът с Лудогорец е решаващ за отношението към Петър Хубчев, заяви председателят на НКП

Хиндлиян: Футболистите са големите длъжници на Левски

Футболистите на Левски са най-големите длъжници на клуба, а мачът на "сините" срещу Лудогорец тази вечер (5 март) ще бъде решаващ за отношението на феновете към треньора Петър Хубчев. Това заяви председателят на Националния клуб на привържениците на тима - Степан Хиндлиян, в предаването "Важното, казано на глас" по bTV Радио.

"Според мен футболистите са най-големите длъжници, които имат нещо общо с Левски. Но това е обяснимо, тъй като голяма част от тях са временни явления. Знаем, че чужденците се вълнуват от заплатата си основно, а не от нещата, които вълнуват привържениците. Въпреки негативните резултати, атмосферата е приповдигната, с оглед на мобилизацията на феновете. Когато Петър Хубчев дойде в Левски, се усещаше един скептицизъм в привържениците. С течение на времето той беше поразсеян, дори в най-малка степен. Към днешна дата смятам, че мачът с Лудогорец е решаващ дори за отношението на хората към него. В крайна сметка, ние правим каквото можем. Очакваме футболистите и треньорското ръководство да свършат това, за което са в Левски. Стискаме им палци да успеят", заяви Хиндлиян минути преди началото на мача с Лудогорец.

"Сините" са във финансова криза, като в последните месеци отборът се издържа предимно с дарения от страна на феновете, продажба на билети и на абонаментни карти.

"Не съм убеден, че това са пари, които феновете можем да събираме всеки един месец по начина, по който се прави - на дарение. Дори да има решение, то не може да проработи от днес за утре. Ако привържениците на клуба имат някакво отношение към финансирането и управлението на клуба, то има методи, по които да се събират пари. Дългосрочно на всички ни е ясно, че така няма как да стане", каза Хиндлиян.

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки