Павел Колев: Публиката е нашият спонсор, шапки долу пред футболистите!

„За да вземеш такъв мач, ти трябват определени атрибути“, каза изпълнителният директор на Левски

Павел Колев: Публиката е нашият спонсор, шапки долу пред футболистите!

"Победата бе важен момент за нашия клуб от психологическа гледна точка, публиката заслужаваше тази емоция!“

Това каза изпълнителният директор Павел Колев след продължаването на Левски към полуфиналите на турнира за Купата на България. „Сините“ отстраниха Лудогорец след дузпи, след като редовното време и продълженията на „Герена“ завършиха при резултат 0:0.

„Голямо благодаря на всички и шапки долу пред футболистите. Хубчев ще се усмихне, ако спечелим купата, сега е още рано. Тази вечер видяхме, че огромна част от играчите са в групата на тези, които им пука. Днес видях поне двама, които се показват колебания от началото на пролетта, но днес направиха отличен мач. Такива мачове се печелят с мъжество. Определени атрибути трябва да имаш, за да ги вземеш. Феновете ни предупредиха, че ще запалят факли. Въпреки еуфорията е редно да отбележим, че отново ставаме свидетели на различен критерии от страна на съдийството. Не е много честно да се подминават нарушения в наказателното поле”, посочи Колев, който коментира и финансовата ситуация в клуба.

“В момента публиката е нашият спонсор. Искрено се надявам хората да са все така активни в помощта си. Имаме поводи за оптимизъм. В момента няма проблем с лиценза на Левски. Аз се чувствам доста по-уверен, но нека изчакаме жребия. Би трябвало да гледаме с оптимизъм към тези мачове. Ще направим всичко възможно да запазим този отбор и за в бъдеще. Имаме добра основа - този отбор е млад. Публиката също показа, че вярва на отбора. Не е вярно, че сме отказали спонсорство от никаква компания, не знам каква е тази информация. С Йоана Чолакова работим от лятото. Не е приятно, че бе задържана. Но мисля, че оперативно на работата не се отрази. Осигурена е следващата вноска към НАП със сигурност. Мисля, че всеки, който обича клуба даде е помогнал. Ако се стигне до мачове на празни трибуни, ще бъде удар за нас разбира се. Надяваме се, че няма да се стигне до такива мерки. Зависи от параметрите на предложенията за спонсорство, ние ще ги обмислим. Управителният съвет трябва да одобри предложенията и така може да се случат нещата по процедура”, допълни Колев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки