Ерлинг Холанд е специален човек и футболист

Това заяви бившият треньор на 19-годишния норвежец

Ерлинг Холанд е специален човек и футболист

Ерлинг Холанд е специален талант и човек, а работната му етика го поставя сред най-добрите футболисти в света, заяви неговият бивш треньор в РБ Залцбург - Джеси Марш.

19-годишният норвежец нашумя именно с екипа на австрийците, а след трансфера си в Борусия Дортмунд той се превърна светкавично и в едно от големите имена в света на футбола.

"Той е много специална личност. Всички вече видяха какъв талант има Ерлинг, видяхте физическите му дадености и скоростта му, които сами по себе си го слагат в групата на най-талантливите футболисти в световен мащаб. Към всичко това добавете желанието му да бъде успешен, работната му етика в тренировките, техническите му умения и колко много влага, за да бъде възможно най-добрия вариант на самия себе си", каза Марш за Planet Football Podcast.

Холанд вкара два гола на Пари Сен Жермен за победата с 2:1 в първия осминафинален мач от Шампионската лига, но германците в крайна сметка бяха отстранени от турнира след 0:2 на "Парк де Пренс".

"Ерлинг ще трябва да се справя с много трудности пред себе си, ще трябва да се справя и със славата. Той гори от желание на терена и иска да носи победи на отбора си. Видяхме това срещу Пари Сен Жермен, но и самият той видя отговора на французите на головете му от първия мач и нещата, които публикува в инстаграм. Ерлинг е само на 19 и ще прави грешки, няма как. В крайна сметка обаче той винаги иска да е най-добрият и това е ценно качество, което аз не бях виждал преди", продължи старши треньорът на РБ Залцбург и добави, че австрийците и сега имат талантливи играчи.

"В момента разполагаме с основна група от петнадесетина играчи, които лесно можем да продадем за по 15 милиона на човек в следващите една или две години. Въпросът е дали мога да си свърша работата с тях. Не само като група, а и като индивидуалности. Длъжен съм да извлека максимума от всеки един от тях."

Окончателно! Алфонсо си тръгва от Байерн

Защитникът отказва да преподпише

Германия надигна глава за обрат над Нидерландия (ВИДЕО)

Тони Кроос с мач №108 за Бундестима

Хари Кейн се завърна в Мюнхен

Нападателят се контузи по време на лагер на Англия

Германия изненада неприятно Франция в Лион (ВИДЕО)

Маншафта стигна до успех с 2:0

Ройс е готов да остане в Дортмунд, но раздялата е по-реален вариант

Клубът не му предлага нов договор

Звездата на Леверкузен: Бъдещето ми не зависи от решението на Чаби Алонсо

"Не свързвам пътя си с неговия", каза Флориан Вирц

Айнтрахт връща Ван де Беек на Юнайтед, няма да го откупува

Той отпадна от сметките на треньорското ръководство

Шаби Алонсо реши къде продължава

Треньорът е желан от 3 гранда

Нагелсман с подробности за травмата на Нойер

Много досадна травма, призна селекционерът

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки