Тер Стеген се дърпа за нов договор с Барселона

Вратарят настоява за двойно увеличение на заплатата

Тер Стеген се дърпа за нов договор с Барселона

Преговорите за подновяването на договора на Марк-Андре тер Стеген продължават. Операцията е абсолютен приоритет на клуба и ръководните фактори няма да спестят усилия за подновяването на контракта на един от основните играчи. През последните дни имаше видео разговори между спортния директор Ерик Абидал и агента на германския вратар Герд Вом Брух, но двете страни все още са далеч от споразумение.

 
Тер Стеген настоява за удвояването на неговото финансово възнаграждение, а в Барселона са наясно, че трябва да отговорят на неговите изисквания, тъй като той е един от най-добрите вратари в света.
 
Барселона и обкръжението на футболиста вече проведоха поне пет срещи до този момент, за да обсъдят условията по новия договор. Тер Стеген иска неговата роля в отбора да бъде призната, а в същото време шефовете на клуба разбират неговите изисквания, тъй като той е един от футболистите с най-много минути през целия сезон. Доверието във вратаря е тотално, но икономическата ситуация е деликатна и Барселона е на прага на лимита на заплатите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки