СКАНДАЛ! Обвиниха играчи на Рома, че нарушават карантината!

Вижте какво отговориха от клуба

СКАНДАЛ! Обвиниха играчи на Рома, че нарушават карантината!

Видео в социалните мрежи запали скандал в Италия. На него се виждат двама души в екипи на Рома, разхождащи се по улиците на квартал Касал Палоко, където живеят много от играчите на тима. С тях има и трети човек, който според подозренията е кондиционният треньор на клуба.

 
Клипът генерира хиляди гледания и бе засипан с хиляди критични коментари от фенове на градския съперник Лацио, които обвиниха вечния съперник, че не спазва карантината и тренира на групи, въпреки постановлението на правителството, забраняващо всякакъв вид спортни дейности извън домовете.
 
Новината веднага бе обявена за фалшива. От Рома заявиха, че на нито един кондиционен треньор не е позволено да извършва тренировки с футболистите. По улиците на италианската столица патрулират полицаи, които следят за спазването на карантината и глобяват нарушителите. Това прави почти невъзможно нарушаването на каратнирата, споделят още от клуба.
 
От Рома също така съобщиха, че на снимката са разпознали своя футболист Диего Пероти, но фотоса е от преди две години и той носи стар екип на тима.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки