Тоти: Кракът ми няма да стъпи в Рома докато е това ръководство!

"Синът ми ме кара да гледам мачовете му, но не мога и това просто ме убива"

Тоти: Кракът ми няма да стъпи в Рома докато е това ръководство!

Легендата на Рома и Италия - Франческо Тоти, разкри колко му е тежко след конфликта с президента на любимия си клуб - Джим Палота. Както е известно той напусна Рома след 25 години в клуба и сега дори не стъпва на стадиона, въпреки че синът му играе за една от младежките формации на "вълците".

 
"Докато ситуацията в клуба не се промени, кракът ми няма да стъпи в Тригория (базата на Рома, бел.ред.). Когато заведа сина си Кристиан на тренировки, оставам зад портала или седя в колата си и имам чувството, че ще почна да плача. Бих си отрязал крака за Рома", заяви италианската легенда, цитиран от "Football Italia".
 
"Отдадох на клуба 30 години, но сега дори не мога да вляза тук. Синът ми ме кара да гледам мачовете му, но не мога да го направя и това просто ме убива", допълва Тоти.
 
"Не исках да спирам да играя. Физически бях в добра форма, така че, защо да го правя? Не че исках да играя през цялото време или съм опитвал да принудя някой да ме пуска. Щях да се радвам просто да бъда в групата в съблекалнята, да помагам на треньора в трудни моменти, работейки с по-младите играчи, за да им предам опита си", допълни Принца на Рим. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки