ДЕНЯТ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ 17-ТИ МАЙ: Шампионат по печалби в 40-тия тираж на БСТ

Спорт тото – печелите Вие, печели и българския спорт

ДЕНЯТ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ 17-ТИ МАЙ: Шампионат по печалби в 40-тия тираж на БСТ

От 2006-та година датата 17-ти май е обявена за Ден на българския спорт.

Тази година този празник за всички, които имат отношение към професионалния и любителския спорт съвпада с 40-тия тираж на Български спортен тотализатор.

Спортът и тотализаторът винаги са вървели заедно, защото Спорт тото отделя от всеки залог в подкрепа на родните спортни федерации.

По никакъв начин това огромно количество спорни успехи не отстъпва на количеството печалби раздадени от Спорт тото за 63-годишната си дейност. Тази неделя пристига с поредните възможности за разнообразни печалби, надхвърлящи многократно психологическата граница от един милион лева.

В играта „Тото 2- 6 от 49“, шансовете да бъдат спечелени милиони са повече от вероятни, защото прогнозният джакпот е 3 100 000 лева.

Не отстъпва и играта „Тото 2 – Зодиак“, печалбите са до 3 000 000 лева и това е постоянна величина, защото колкото пъти бъдат спечелени, за следващия тираж те отново ще провокират късмета със същата мултимилионна сума.

Забележителен е и джакпотът в играта „Тото 2- 6 от 42“, в която прогнозната максимална печалба ще достигне до 440 000 лева.

Участието в игрите на тотото е достъпно за всички пълнолетни лица, а късметът може да нанесе тежък нокаут на много материални притеснения.

Участието в числовите и моментните лотарийни игри е уникален начин да реализира участие в промоционалната кампания на Тото клуб - „Всеки ден е Великден“. Крайния срок за регистрация изтича на 24-ти май, а на 31-ви май в национален ефир ще бъде изтеглен жребий, който ще зарадва петнадесет късметлии с ваучери за почивки в страната и чужбина, всеки на стойност 2000 лева. Ваучерите имат срок на валидност до декември 2021 година, а това е достатъчен срок за всеки семеен съвет да планира по най-добрия начин локацията и времето за почивка.

Напомняме, че кампанията „Печалби плюс - извънредни печалби“ ще продължи само още няколко дни. В нея участват регистрираните кодовете на талоните от моментните лотарийни игри. Тази възможност ще изостри до краен предел вниманието на всеки късмет, защото на 24-ти май ще изтеглим седмичните печалби, които са 500 лева и лаптоп, а секунди след това ще бъдат раздадени и три големи бонус печалби, които са 1000 лева, 2000 лева и 3 000 лева. Участват кодовете на регистрираните талони за периода от 23-ти март до 23-ти май 2020-та година.

Не пропускайте да се информирате за всички актуални новини от сайта www.toto.bg, както и да ни следвате в ФБ страницата на Тотализатора и социалните мрежи.

Спорт тото – печелите Вие, печели и българския спорт.

Кралев посочи виновника за нереализираните физкултурни салони

Ето какво разкри той

Във Франция: Службите са готови да гарантират сигурността на Олимпийските игри

Вижте какво заяви вътрешният министър на страната Жералд Дарманен

Огромно признание за българския тенис!

Президентът на ITF връчи награда на България за развитието на детско-юношеския тенис

ВАС потвърди лиценза на Българска федерация по шахмат 2022

Вижте решението и какво заявиха от централата

Нургюл Салимова с нова победа в Рейкявик

Вижте подробности

Манол Иванов: Надявам се, че заедно ще променим нещата

Вижте какво заяви кандидатът за президент на БФС

Делегатите отсвириха екипа на Бербатов

Вижте подробности

Разкритие: Агенти на ДАНС следят Конгреса

Вижте подробности

ФИФА удари на камък с новите правила за агентите

Германският съд отхвърли жалбата на централата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки